Stephen Paul Thomas: A csend kezdete

A kiadó nyereményjátékán nyertem meg a 2. részt, dedikálva, így beszereztem az 1.-t is. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire megszeretem ezt a sorozatot. 




Fülszöveg:

Stephen ​​Paul Thomas sodró lendületű, izgalmas regénye a démoni megszállás évezredeken átívelő történetének megdöbbentően hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség erőinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör.
Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élemények kutatója szembesül először ezzel, amikor megszerzi első bizonyítékát a lélek testenkívüléségéről. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti őt egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza előző életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek.
De nem csak ők: fekete seregek gyülekeznek a horizonton, mert Josh számukra is fontos. Bárkit felhasználnak, hogy közelebb kerüljenek a fiúhoz – befolyásolják, kísértik és megszállják a lelküket és testüket, akik innentől az ő akaratukat teljesítik. Ezt tették mindig is: így távolították el az emberiséget Istentől. Az egyházi és a politikai vezetőket hálózták be, hogy végrehajtsák nagyszabású tervüket – hogy végül eljussanak az egyházi belső köreibe. Akár egészen a Vatikánig…
És ez még csak a csend kezdete…

Véleményem:

>

*
Beszerzés ideje: 2015. november 10
2015. november 14., 21:07 - 2015. november 17:14
Articity, Budapest, 2015
322 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789638998545 · IllusztráltaStephen Paul Thomas
>
A borító egyszerűen csodaszép! Hihetetlenül jól néz ki a valóságban! 
Annyi minden van ebben a könyvben, hogy nehéz lenne felsorolni, meg sem próbálom, mert félő, hogy kimaradt valami. Azt pedig nem szeretném. Teljesen magával ragadott. Nagyon érdekes, izgalmas, fordulatos és mindenképpen elgondolkodtató. Jól kidolgozott, alapos kutató munkával készült könyv. 
Több szereplő, több élet, több szemszög.
Érezhető, hogy egy sorozat első része, mégsem marad hiányérzetem, csak izgalom a következő kötetig, hogy vajon mi bontakozik ki? Hogyan lehet ezt még fokozni? Milyen tanulságokat vonultat fel még a szerző? Pont annyi információt kapok fokozatosan, hogy még jobban felcsigázza az érdeklődésem, de nem kaparom a falat tőle.
Érdemes elolvasni ha hiszünk, ha nem, mert egy nagyon érdekes történet bontakozik ki a lapokból. 
Köszönöm az élményt az Írónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.